preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Događanja u školskoj godini 2016./17.

Pripremni posjet profesorica sa Sicilije

Završen pripremni posjet profesorica sa Sicilije iz Siracuse Sare Brunno i Francesce Luca. U dva dana njihovog posjeta dogovorili smo sve aktivnosti vezane za našu mobilnost u Siracusu i njihovu mobilnost u Zagreb koja je predviđena 18.4.2017.
Kolegice su iznimno iznenađene ljepotom našeg grada i gostoljubivošću te našim učenicima koji su se predstavili i pitali što ih zanima vezano za njihov posjet školi Liceo scientifico e delle scienze umane „O.M. Corbino“.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Alen Horvat  datum: 30. 3. 2017. 21:52

FRIŠKOVi ekolozi

Projektu Skupljajmo zajedno stare baterije pridružili su se od drugog polugodišta ove školske godine i učenici OŠ Jabukovac iz Zagreba. Iz tjedna u tjedan pokazuju da su spremni ekološki djelovati i tako očuvati prirodni okoliš. Sudjelujući u skupljanju i zbrinjavanju starih baterija, učenici su potaknuli svoje roditelje, susjede i prijatelje da se uključe u akciju. Prema riječima inicijatora i koordinatora projekta u školi prof. Senije Badić mnogi su učenici bili jako aktivni u skupljanju i redovitom punjenju spremnika.
 

Pročitajte cijeli tekst pod opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Alen Horvat  datum: 1. 3. 2017. 15:07

Projekt skupljanja starih baterija

 

 

Prijavili smo projekt "Skupljajmo zajedno stare baterije" te na taj izravni način  u zajedničkoj akciji educiramo naše učenike i ekološki  ih osviještavamo. Naš je zadatak kontinuirano poticati učenike pa i nas odrasle na ovakve akcije - projekte. 

Glavni nositelj projekta je FRIŠ d.o.o. iz Križevaca.
Koordinatorica projekta za našu školu je prof. Senija Badić.

  :: opširnije :: 


objavio: Alen Horvat  datum: 18. 12. 2016. 23:09

Erasmus+

Sudjelovali smo na Godišnjoj Erasmus+ radionici u povodu objave Poziva na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2017. godinu,

7. prosinca u prostorijama Agencije za mobilnost i EU Programe.

  :: opširnije :: 


objavio: Alen Horvat  datum: 18. 12. 2016. 23:08
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju