preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Radionice socijalnih vještina

Stručne suradnice Osnovne škole Jabukovac – Zagreb već tradicionalno organiziraju radionice za razvoj socijalnih vještina namijenjene učenicima četvrtih razreda. Radionice vode prof. pedagog Karmela Pavalić i prof. defektolog – rehabilitator Maja Maček. Radionice socijalnih vještina provode tijekom cijele nastavne godine, a uključivanje učenika u radionice je dobrovoljno. Neke od tema koje se obrađuju na radionicama su komunikacija, suradnja, prijateljstvo, nenasilno rješavanje sukoba, potrebe, samopoštovanje, …

Cilj zajedničkog rada je potaknuti učenike na samopoimanje, razvoj svijest o sebi i drugima, međusobno uvažavanje i prihvaćanje sebe i drugih, poticanje na osobni rast i razvoj.

Radionice se provode interaktivno, kroz vježbe i aktivnosti rada na sebi, diskusiju i igre uloga, promišljanje i iznošenje vlastitih stajališta.

Poučavajući i vježbajući životne vještine razvijamo sposobnost donošenja odluka i rješavanja problema, kritičko mišljenje, samosvijest i empatiju, komunikaciju, sposobnost prepoznavanja i izražavanja emocija.

Veselimo se svakom napretku naših učenika i svakoj novoj generaciji polaznika!

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Horvat   datum: 21. 10. 2016.
preskoči na navigaciju