preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Profesionalno informiranje i savjetovanje učenika

UPISI U PRVI RAZRED SREDNJE ŠKOLE - 2020./2021. ŠKOLSKA GODINA

 

Dragi učenici 8. razreda,

kako bi vam donošenje odluke o upisu u srednju školu bilo lakše i uspješnije valja dobro razmisliti o  željama, interesima, mogućnostima, sposobnostima, uzeti u obzir dosadašnji školski uspjeh i prikupiti što više ispravnih informacija.

Iz  toga razloga ovdje je naveden popis svih važnijih web izvora informacija o upisima, srednjim školama i programima. Dobro ih proučite jer će vam svakako pomoći donijeti dobru odluku za nastavak obrazovanja.

 

upisi.hr – aplikacija putem koje ćete se upisivati u srednju školu, odabirati programe i pratiti rezultate. Da biste je mogli koristiti za prijave u lipnju, važno je pripremiti vašu CARNET lozinku koju koristite za e- dnevnik.

cisok.hr  CISOK – stranica Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri nudi niz podataka o vrstama i programima srednjih škola. Centar CISOK nudi vam i besplatno savjetovanje na koje možete otići uz pratnju roditelja, uz prethodnu najavu.

e-usmjeravanje.hzz.hr – stranica nudi niz korisnih informacija za odabir srednje škole

 

Predlažem vam proučiti  web stranice srednjih škola koje su vam interesantne te iskoristiti mogućnost da ih posjetite na dan otvorenih vrata.

 

Želim vam puno sreće i uspjeha pri upisu u odabranu srednju školu!

 

Evo poveznica na predložene stranice:

https://www.upisi.hr/upisi/

https://www.cisok.hr/

https://e-usmjeravanje.hzz.hr/
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Alen Horvat   datum: 29. 2. 2020.
preskoči na navigaciju